De mensen achter SassenAdviesGroep

Ons kantoor koppelt deskundigheid aan persoonlijk advies om voor elke cliënt een betrokken resultaatgerichte adviseur te zijn.

Ons team heeft deskundigheidsbevordering hoog in het vaandel staan en wil haar cliënten daar maximaal van laten profiteren. Elke keer weer zoeken wij naar nieuwe mogelijkheden om het doel van onze cliënt te bereiken, gesteund door onze persoonlijke stijl.

Cliënten voelen zich vertrouwd bij wat wij vertegenwoordigen en waar wij voor staan.

 

Het team

Frans Sassen

 

Frans Sassen

Frans Sassen heeft ruim 20 jaar management ervaring in diverse zorgsectoren en is in het bezit van een MBA in verandermanagement.

Heeft meerdere zorgvernieuwingstrajecten geïmplementeerd. Is steeds op zoek naar vernieuwende samenwerkingsverbanden. Hij is lid van het bestuur van de coöperatie en daarnaast verantwoordelijk voor de praktijkgroep organisatieadvies en (interim) management in de zorg en dienstensector.

Anke Sassen

Anke Sassen

Anke Sassen staat als ervaren belastingadviseur garant voor een deskundig, betrokken en persoonlijk advies. Zij is lid van het bestuur van de coöperatie en daarnaast verantwoordelijk voor de fiscale praktijkgroep en begeleiding van jonge ondernemers in het MKB.

Laatste nieuws

ZZP’ers mogen huur niet meer aftrekken

Staatssecretaris Wiebes maakt een einde aan de regeling dat zzp’ers hun huur mogen aftrekken.. Lees verder »

Toegevoegd op: 27-10:2016 13:35

Wetsvoorstel Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) aangenomen

Zojuist heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) .. Lees verder »

Toegevoegd op: 03-02:2016 07:35